Puški VHS-D in VHS-K - na voljo tudi v polavtomatski izvedbi! Za več informacij nas kontaktirajte.

Stacks Image 31
Stacks Image 32
Stacks Image 33

Malih dimenzij, odlična ergonomija, dovolj velika kapaciteta in vrhunska varnost so značilnosti HS pištol, ki predstvljajo standard po katerem so vsi modeli poznani po vsem svetu!

SUB COMPACT je najmanjši in najlažji model. Pravzaprav predstavlja idealen izbor tako imenovanega “back up“ orožja, posebno cenjenega s strani profesionalcev (kriminalistična policija, tajne službe in ostali).

Gladke linije osnovne oblike, majhna teža in dolžina poleg velike ognjene moči. To so lastnosti, ki SUB COMPACT pištolo uvrščajo med izrazito obrambno orožje, za prekrito nošenje tako civilnih kot poklicnih ljudi.

S skupno dolžino treh inčev je SUB COMPACT idealen za vsakodnevno nošenje za pasom, v poslovni torbi ali v torbici okoli pasu. Zaradi svojih malih dimenzij je SUB COMPACT postal priljubljeno orožje med strelci z manjšimi dlanmi, zlasti med žensko populacijo v polcijskih in varnostnih službah.

Opcija s plastičnim dodatkom omogoča uporabo standardnih nabojnikov s kapaciteto 16 nabojev, kar SUB COMPACT uvršča ob bok večjim službenim pištolam.

Stacks Image 583
Stacks Image 584
Stacks Image 585
Stacks Image 586
Stacks Image 587
Stacks Image 588
Stacks Image 589