Puški VHS-D in VHS-K - na voljo tudi v polavtomatski izvedbi! Za več informacij nas kontaktirajte.

Stacks Image 21
Stacks Image 22
Stacks Image 23

Malih dimenzij, odlična ergonomija, dovolj velika kapaciteta in vrhunska varnost so značilnosti HS pištol, ki predstvljajo standard po katerem so vsi modeli poznani po vsem svetu!

SUB COMPACT je najmanjši in najlažji model. Pravzaprav predstavlja idealen izbor tako imenovanega “back up“ orožja, posebno cenjenega s strani profesionalcev (kriminalistična policija, tajne službe in ostali).

Gladke linije osnovne oblike, majhna teža in dolžina poleg velike ognjene moči. To so lastnosti, ki SUB COMPACT pištolo uvrščajo med izrazito obrambno orožje, za prekrito nošenje tako civilnih kot poklicnih ljudi.

S skupno dolžino treh inčev je SUB COMPACT idealen za vsakodnevno nošenje za pasom, v poslovni torbi ali v torbici okoli pasu. Zaradi svojih malih dimenzij je SUB COMPACT postal priljubljeno orožje med strelci z manjšimi dlanmi, zlasti med žensko populacijo v polcijskih in varnostnih službah.

Opcija s plastičnim dodatkom omogoča uporabo standardnih nabojnikov s kapaciteto 16 nabojev, kar SUB COMPACT uvršča ob bok večjim službenim pištolam.

Stacks Image 573
Stacks Image 574
Stacks Image 575
Stacks Image 576
Stacks Image 577
Stacks Image 578
Stacks Image 579