Puški VHS-D in VHS-K - na voljo tudi v polavtomatski izvedbi! Za več informacij nas kontaktirajte.

Stacks Image 11
Stacks Image 12
Stacks Image 13

Model s katerim se je pričela pisati zgodovina uspeha HS/HD pištol. Pištola HS Standard Service je model, narejen s pomočjo najsodobnejših tehnoloških metod in z uporabo najsodobnejših materialov kot npr. polimer. Gre za model pištole, ki se je v zadnjih nekaj letih povzpel kot ena najprepoznavnejših službenih pištol na svetu,

Skoraj popolna ergonomija, male dimenzije, ambidesktralni vzvodi, velika kapaciteta pištole (16 + 1 v kalibru 9mm PARA), skupaj z vrhunsko varnostno značilnostjo tvorijo trenutno najidealnejšo službeno pištolo na tržišču.

Prvenstveno namenjena policijskemu, vojašemu in varnostnemu tržišču, model HS Standard Service vsakodnevno, v mnogih službah po vsem svetu dokazuje svoje konkurenčne prednosti; preprosta uporaba, velika odpornost na atmosferske vplive in izjemna zanesljivost delovanja.

Priznan s strani strokovnjakov, ki jim orožje služi kot orodje. Model HS Standard Service se je enako uspešno dokazal tako kot pripomoček za samoobrambo kot tudi tekmovalno orožje med strelci praktičnega streljanja na najzahtevnejših IPSC ter IDPA tekmovanjih, kjer je ravno tako priznan kot zmagovalna pištola.

Model pištole HS v kalibru .45 ACP lahko mirno razlasimo kot združitev starega in novodobnega sveta, oziroma združitev starih rešitev z najsodobnejšimi tehnološkimi rešitvami!
Na kratko gre za uresničitev ameriškega sna. Še v začetku 20. stoletja, v dobi slavne pištole 1911, najbolj priljubljen ameriški kaliber ni bil upodobljen v boljši in naprednejši obliki kot je pištola in model HS .45 ACP. Danes je v tej obliki kaliber .45 ACP naposled le dobil dostojno platformo s katerim nadaljuje svoje življenje v 21. Stoletju...

HS 45. ACP Service Model je osnovni model iz palete tega kalibra.
Vrhunske varnostne značilnosti, ozek profil, popolna ergonomija, velika ognjena moč s 13+1 nabojem (največ na tržišču vseh pištol s polimerskim ohišjem) ter zelo majhnim trzljajem in povratnim impulzom. To so odlike, ki HS .45 ACP Service Model razlikuje od ostalih pištol na tržišču. Z veliko zaustavno silo kalibra .45 ACP, ta pištola predstavlja popolno izbiro tako policijskega kot samoobrambnega orožja.

Zaradi izredno ozke linije ročaja pištole in na sploh značilnih manjših dimenzij in teže, se HS .45 ACP Service Model ponuja kot logična izbira tistih policijskih agencij, ki tradicionalno preferirajo .45 ACP kot službeni
kaliber.

HS .45 ACP Service Model je edina pištola tako močnega kalibra, ki je naposled izenačila ženske pripadnice policije z moškim spolom. S tem jim je omogočena enakovredna oborožitev v tem izrednem kalibru.

Stacks Image 563
Stacks Image 564
Stacks Image 565
Stacks Image 566
Stacks Image 567
Stacks Image 568
Stacks Image 569